Vstúpiť
14. apríla 2020
LES-online
16. apríla 2020

Milí školáci,
Vítame Vás na stránke lesnej pedagogiky a sme radi, že ste sa rozhodli zapojiť do projektu
LES UKRYTÝ V KNIHE.
Všetko, čo budete potrebovať nájdete tu – v zelenom okienku. Vašou úlohou bude:

1) vypočuť si „Povesť o Hrone“ od Márie Ďuríčkovej, ktorú pre Vás načítala pani Majka Masárová z Krajskej knižnice Ľudovíta Štúra vo Zvolene – kliknete na video. Ak nezachytíte uchom všetko, povesť si môžete prečítať – kliknete na text „Povesť o Hrone“.

2) Ak ste pozorne počúvali, bude pre Vás hračka vyplniť pracovný list, ktorý obsahuje aj ďalšie zaujímavé úlohy - nájdete ho v okienku. List si môžete vytlačiť a vyplniť perom, alebo ho vypracujte priamo na počítači.

3) Veríme, že radi chodíte do prírody a poznávate krásy Slovenska, ku ktorým patria aj naše hrady. Ak sa chystáte na výlet navštíviť hrad vo Vašom okolí alebo nejaké významné miesto, ktoré je opradené históriou – zachyťte ho na fotografii spolu s názvom nášho projektu „Les ukrytý v knihe“.

Ako sa Vám páčila povesť a úlohy, ktoré sme pre Vás pripravili? Veríme, že ste sa nielen zabavili ale aj dozvedeli niečo o našej prírode a histórii.

! Vyplnený list v prípade potreby odfoťte, alebo naskenujte a zašlite spolu s fotografiou miesta, ktoré ste navštívili - na e-mail adresu: lponline@lesnapedagogika.sk najneskôr 25. mája 2020.

Najkrajšie zásielky odmeníme milými lesnými darčekmi. :)

Projekt sa realizuje v spolupráci so štátnym podnikom LESY SR.

plagat_online_

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Instagram